Ultra Long Range Zum

  • 4MP 86x Network zum kaméra Module

    4MP 86x Network zum kaméra Module

    UV-ZN4286

    86x 4MP Starlight Ultra Long Range Network Kamera Module

    • Ngarojong learning algoritma jero pikeun ngaronjatkeun kinerja algoritma acara calakan, 1T kakuatan komputasi calakan
    • Resolusi nepi ka 4MP(2560*1440), 2560*1440@30fps Gambar Langsung.
    • Algoritma Komprési Video H.265/H.264/MJPEG, Konfigurasi Kualitas Video Multilevel sareng Setélan Kompleksitas Coding
    • 0.0005Lux/F1.4(warna),0.0001Lux/F1.4(B/W),0 Lux kalawan IR
    • 86X Optical Zoom, 16X Digital Zoom
    • Dilengkepan téknologi anti goyang éléktronik unik, téknologi gelombang panas, sareng téknologi penetrasi kabut, kaméra ieu tiasa dianggo di lingkungan mana waé.Lensa ultra-telefoto luhur sareng sénsor parantos ngahontal 100% sékrési kinerja dina algoritma kami.
    • Desain panyalindungan cangkang sampurna ngajaga lingkungan gawé tina lénsa optik high-end, gandeng ku fungsi santunan suhu sarta algoritma koreksi, éta bisa sampurna mumpuni pikeun ngawaskeun tugas dina sagala rupa pangabutuh observasi ultra-jauh-jauh.

     

  • 2MP 90x Network zum kaméra Module

    2MP 90x Network zum kaméra Module

    UV-ZN2290

    90x 2MP Starlight Ultra Long Range Network Kamera Module

    • 1T kakuatan komputasi calakan, Ngarojong learning algoritma jero pikeun ngaronjatkeun kinerja algoritma acara calakan
    • Resolusi nepi ka 2MP(1920×1080),Kaluaran Full HD:1920×1080@30fps Gambar Langsung.
    • Ngarojong H.265/H.264/MJPEG Video Compression Algorithm, Multi-level Konfigurasi Kualitas Video sareng Encoding Setélan Kompleksitas
    • Panerangan Rendah Starlight,0.0005Lux/F1.4(warna),0.0001Lux/F1.4(B/W),0 Lux with IR
    • 90X Optical Zoom, 16X Digital Zoom
    • Ngarojong transmisi kabut optik, nu greatly ngaronjatkeun pangaruh gambar halimun
  • 4MP 90x Network zum kaméra Module

    4MP 90x Network zum kaméra Module

    UV-ZN4290

    90x 4MP Starlight Ultra Long Range Modul kaméra Digital

    • 1T kakuatan komputasi calakan, Ngarojong learning algoritma jero pikeun ngaronjatkeun kinerja algoritma acara calakan
    • 4MP(2688×1520),Kaluaran HD lengkep:2688×1520@30fps Gambar Langsung.
    • Ngarojong H.265/H.264/MJPEG Video Compression Algorithm, Multi-level Konfigurasi Kualitas Video sareng Encoding Setélan Kompleksitas
    • Sénsor Panerangan Rendah Starlight,0.0005Lux/F1.4(warna),0.0001Lux/F1.4(B/W), 0 Lux nalika IR dibuka
    • 90X Optical Zoom, 16X Digital Zoom