Kaméra Kubah Laju Luhur

  • Kaméra Kubah Laju Luhur Jarak Jauh

    Kaméra Kubah Laju Luhur Jarak Jauh

    UV-DM788-2237/2146/2172

    • 2 MP (1920 × 1080), max Full HD 1920 × 1080@30fps gambar real-time
    • Algoritma komprési pidéo H.265 / H.264 / MJPEG sareng pandangan diferensial multi-tingkat, kualitas frékuénsi
    • Konfigurasi sarta coding pajeulitna setting
    • Tingkat cahaya béntang ultra-rendah, 0.001lux/F1.5 (warna), 0.0005lux/F1.5 (B/W), 0 lux jeung IR
    • 37x / 46x / 72x zum optik jeung 16x zum digital
    • Micro SD / SDHC / panyimpenan kartu SDXC nepi ka 128G
    • Sadaya struktur logam
    • dissipation panas super, hirup layanan panjang IR jeung modul kaméra
    • - 40 ℃ résistansi suhu rendah, tiasa dianggo terus-terusan dina lingkungan anu parah
    • Kaluaran simultaneous tina jaringan
    • suplai kakuatan PoE pilihan
  • Bi-spéktrum Speed ​​Dome Thermal Imaging Camera

    Bi-spéktrum Speed ​​Dome Thermal Imaging Camera

    UV-DM911

    • Ngarojong transmisi simultaneous video Imaging termal jeung video lampu katempo
    • Ngarojong pangukuran suhu imaging termal, alarm suhu luhur sareng rendah
    • Itungan otomatis tina transmitansi atmosfir sareng koreksi suhu dumasar kana parameter météorologi
    • Ngarojong 10 rupa fungsi palette
    • Rojongan dual analog, jaringan dual atawa hiji analog sarta hiji kaluaran video jaringan
    • Diwangun-di efisiensi tinggi alat ngolah panas dissipation
    • Nyegah panutup jero kubah tina fogging
    • Rojongan jaringan transmisi HD
  • Kaméra Kubah 33x 2mp pikeun Kandaraan sareng Kapal

    Kaméra Kubah 33x 2mp pikeun Kandaraan sareng Kapal

    UV-SC971-GQ33

    kaméra stabilisasi otomatis

    Sensor sikep anu diwangun tiasa ngadeteksi sareng ngaluyukeun sikep kaméra sepanjang waktos, anu tiasa nyaluyukeun tengah gambar kalayan gampang sareng gancang, kalayan laju réspon gancang sareng umur panjang.

    panyalindungan IP67

    Ngarojong fungsi video super starlight

    Ngarojong kaluaran video ganda dina waktos anu sareng: jaringan HD, gambar jelas

    Kalibrasi orientasi hiji-klik

    perlakuan semprot anti uyah

    Cocog jeung kapal, tank, jsb.

  • Kaméra Kubah 26x 2mp pikeun Kandaraan sareng Kapal

    Kaméra Kubah 26x 2mp pikeun Kandaraan sareng Kapal

    UV-SC971-GQ26

    kaméra stabilisasi otomatis

    Sensor sikep anu diwangun tiasa ngadeteksi sareng ngaluyukeun sikep kaméra sepanjang waktos, anu tiasa nyaluyukeun tengah gambar kalayan gampang sareng gancang, kalayan laju réspon gancang sareng umur panjang.

    panyalindungan IP67

    Ngarojong fungsi video super starlight

    Ngarojong kaluaran video ganda dina waktos anu sareng: jaringan HD, gambar jelas

    Kalibrasi orientasi hiji-klik

    perlakuan semprot anti uyah

    Cocog jeung kapal, tank, jsb.