Hangzhou Huanyu Vision Technology Co., Ltd., diadegkeun dina bulan Juli, 2019, kalayan pangembangan gancang dua taun, parantos janten panyayogi modul kaméra zum industri di China, sareng nampi Sertifikasi Perusahaan Teknologi Tinggi Nasional di awal 2021. Huanyu Visi gaduh tim dukungan téknis profésional sareng tim penjualan kalayan langkung ti 30 staf pikeun mastikeun réspon gancang sareng nyiptakeun nilai pikeun kabutuhan mitra kami.Karyawan R&D inti asalna tina perusahaan internasional anu terkenal di industri, kalayan pangalaman rata-rata langkung ti 10 taun.

maca deui